Okategoriserade

En tid

Vet ni i nästa vecka ska Elliot opereras igen. Öronen. Det är verkligen ingen stor operation, han ska ”dammsuga” öronen för att se om rören sitter kvar och hans hörsel ska testas, med eller utan rör, för att se hur den är nu. Därefter fattas beslut om vad som kanske, eller kanske inte, behövs göras framöver.

Som sagt, inget stort ingrepp alls men väldigt smärtsamt att göra i vaket tillstånd så därav narkosen. Och det är egentligen den jag är mest orolig över. Trots att jag själv gjort detta så många gånger som barn och vet att det går alldeles utmärkt är det ändå något med att söva barn. Jag vet inte, det är bara inte kul.

Däremot är jag så otroligt tacksam över möjligheten. Vi har väntat på den här tiden sedan förra sommaren då det bestämdes att det skulle göras. Men med alla inställda operationer och belastningen som är på sjukvården trodde jag ju knappast att det skulle bli aktuellt på flera år. Det är trots allt inget akut. Så jag blev förvånad och väldigt, väldigt tacksam när ÖNH ringde för någon vecka sedan och frågade om vi kunde vara tillgängliga nästa vecka.

Så nu ska vi bara se till att få detta gjort och sedan, av Elliots läkare på ÖNH, få en plan för framtiden. Skönt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.