Okategoriserade,  Träning & Hälsa,  Vi två blir tre

En typisk dag i mitt liv

En vanlig vardag i mitt liv just nu går till ungefär så här.

05:20 – uppstigning. Jag är en morgonpigg person men egentligen inte så här morgonpigg. Nåväl vad gör man inte för lilleman?
07:00 – dagens första kopp kaffe på jobbet. Mmmm!

12:00 – lunch och en dos frisk luft!
15:00 – lämnar jobbet i vad som fortfarande känns som dagsljus

dag23

15:25 – hämtar på Föris, en av dagens bästa stunder. Den glädjen, de glittrande ögonen och leendet som kan smälta arktis. Åh!! <3
16:30 – sanerar köket efter en ”jag-kan-själv-middag” med lilleman. Tur att vi har en liten lurvig ”dammsugare” som har listat ut att det är smart att hålla sig i närheten av lillebror när han äter.

dag34

17:30 – plumsplask! I boken ”Kanin Bad” står det ”plums, plask, plums, plask, bada”. Så det är precis vad vi gör. Här hemma heter det plumsplask, inte bada. Plumsplask!
18:30 – efter lotion, pyjamas, gröt och något avsnitt av Postis Per är det dags för välling i soffan samtidigt som jag allt som oftast tittar på Grand Designs på 9:an. Har gått och blivit sugen på att bygga nytt hus på grund av det där programmet 😉

19:00 – lilleman sover och vi får lite egentid, älsklingen och jag. Ni som har undrat när jag egentligen målar naglarna? Nu! Eller tecknar. Eller bloggar. Eller tittar på Jorden Runt i 6 steg tillsammans med hjärtat. Eller fotboll. Egentid helt enkelt.
21:30 – börjar fundera på att gå och lägga mig. Klockan ringer ju trots allt 05:00 i morgon igen…

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.