Okategoriserade

Ett nattligt försök

När, eller kanske snarare, hur kunde det bli så här varmt så fort? Bara sådär? Får kraftiga flashbacks till förra sommarens extremhetta i kombination med höggravid. Inte enbart happy-go-lucky-vibbar på den. Men det är ju ändå skönt att det är varmt och soligt. Och att det har kommit regn. Alla mina plantor ute växer så det sprakar. Allra bäst är nog de små hallonplantorna, de har blivit dubbelt så stora på kanske två dagar!

Men hörrni ikväll händer det stora saker här hemma. På prov. Så kanske. Vi får se hur det går. Lillan har flyttat upp till sitt rum och alltså ut ur vårt sovrum. Det känns konstigt men bra och om detta försök lyckas är det ju ändå ett väldigt stort steg. Elliot sov i eget rum nästan direkt men vi hade ju då vårt sovrum på samma våning vilket gjorde det betydligt enklare.

Sedan vi visste att familjen skulle växa och vi började planera för att flytta ner vårt sovrum har jag funderat en del på det här, hur det skulle bli med vårt sovrum nere och barnens uppe. Nu händer det, i skrivande stund sover båda guldlockarna i sina egna rum uppe och älsklingen och jag sitter nere, dricker kaffe, pratar i normal samtalston och övar oss på att inte smyga runt. Haha. Ni kan väl hålla en tumme eller två för att det här kommer fungera nu?

Elliot tycker att det är mysigt att veta att han och lillasyster sover uppe båda två. Jag tror att han kanske har känt sig lite ensam där uppe och vi har alltid pratat om att han och Juliette ska sova där uppe båda två när hon blir lite större. Nu är hon lite större (!) och plötsligt händer det. Jag hoppas att de kan ge varandra trygghet även om de sover i varsitt rum.

Så jag sitter och lyssnar på babyvakten och tänker att det har varit en fin dag detta, och i morgon är det en lite speciell dag som jag ser fram emot mycket. Men det tar vi då!

Ha en trevlig kväll!

<3

Bilden är en TB till när Elliot sov i spjälsängen <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.