Okategoriserade

Ett nytt favorithörn

Någon vecka innan jul fick jag en snilleblixt en eftermiddag efter jobbet och helt plötsligt, sisådär en halvtimme innan det var dags för pyjamas och gröt var jag mitt uppe i en ommöblering som involverade båda våningsplanen och två stora, tunga öronlappsfåtöljer. Jodå. Lite impulsivt kan tyckas.

Lilleman har haft ett tipitält att leka i ett tag, ett helt år närmare bestämt för det var en julklapp förra året, men på senare tid har han inte använt det så mycket så vi tänkte att vi skulle ta bort det ett tag för att sedan ta fram det igen och skapa lite nyhetens behag på nytt. Detta gjorde att vi fick ett hörn över och efter min lilla övning ser det nu ut så här.

Det saknas bara någon tavla till och lite belysning så har vi definitivt skapat ett nytt favorithörn. Ser framför mig att detta är platsen jag kommer att plöja bokklubbsböcker i framöver.
På tal om det måste jag ge mig iväg och köpa den senaste i raden ”Miniatyrmakaren” och sätta tänderna i den omedelbums, nästa träff närmar sig med stormsteg. Underbart!

Foto: Sarah Berg

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.