Okategoriserade

Finkaffe

När Alex föreslog att vi skulle köpa en ny kaffeleksak var jag inte speciellt svårövertalad. Inte alls skulle det visa sig och a hop, skip and a jump senare kom vi hem med en Delonghi Magnifica S som vi just nu kör varm här hemma.
Elliot har som sagt sovit uruselt (för att använda det mest sanna men ändå rumsrena ord jag kommer på) de senaste nätterna och vi har verkligen behövt vårt kaffe för att gå runt.

Vi, eller snarare Alex, gjorde en del research innan vi köpte just den här espressomaskinen och betygen var nästan galet bra. Sådär bra att vi började undra om det var köpta recensioner men vi kanske är något skadade på den fronten.

Hur som helst, den går varm här hemma och betyget än så länge är med beröm godkänt. Det är ju inte bara att trycka på en knapp, eller jo det kan det vara, men vi finjusterar fortfarande inställningarna. Hur mycket bönor vill vi att den ska använda? Hur grov/finmalda ska de vara osv. Vi närmar oss perfektion men är redan riktigt nära, det är fint finkaffe den serverar oss. Givetvis med bönor från Balcks, ska det vara ska det vara ordentligt!

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.