Hemma hos Disponenten,  Inred med blommor,  Okategoriserade

Fönsterfunderingar

Vad ställer ni i fönstren så här års? När julblommorna flyttade ut, inte för att de hade dött utan för att jag inte kände för dem längre, blev det tomt på sina håll och jag har inte lyckats fylla det tomrummet riktigt. Jag vill inte ha några tjockbladiga växter, jag är inte så förtjust i dem helt enkelt. Och det är för tidigt för pelargonerna så vad sjutton väljer ni?

Ett tag trodde jag att jag hade hittat lösningen, en supersöt liten jasmin, men jisses vad den luktade. Den gick faktiskt inte att ha kvar inomhus hur fin den än var. Snopet. Så än så länge gapar det tomt, i väntan på pelargoner. Som, om vi ska fokusera på några ljuspunkter, faktiskt har övervintrat alldeles utmärkt i min WIC. Yay!
Jag har hittat platsen för att övervintra pelargoner i vårt hus och det är ju bara sååå roligt. Det är ganska kallt i WIC:en när man stänger till den men den har ändå ett ljus där pelargonerna kan trivas hela vintern och så har jag vattnat dem någon gång i månaden. Visst ser de ganska välmående ut? Ska ta sticklingar på dem nu och så har jag förhoppningsvis blommande pelargoner i flera fönster här hemma om ett par månader.

Men just precis nu alltså…tomt.

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.