Okategoriserade

Första veckan gjord men vad hände med vädret?

Första veckan tillbaka till vardagen är avklarad och det var ju himla skönt. Inte att veckan är avklarad utan att veckan kom. Jag har liksom längtat lite efter den kan man säga. Och inte bara jag, Elliot också det vågar jag lova. Han var så peppad på att få komma och träffa kompisarna igen att han nästan studsade i hallen. Den nervositet han kände släppte nog redan när han tog i handtaget på förskolan för han hann knappt pussa mig hejdå. Så härligt att han känner så!

Det enda som nu är lite dumt är att han den här terminen blir det enda 15-timmarsbarnet på sin avdelning. Alla andra får vara där alla dagar och sina riktiga tider. Han har redan sagt att han vill vara där mer, äta frukost med kompisarna osv. Det kommer att bli diskussioner om det här, det känner jag på mig. Och ärligt talat minns jag själv hur det var när jag var överlägset minst tid av alla på Fritids när jag var liten. Det är ju såklart en bra sak egentligen men den tiden jag var där hade jag alltid noll koll. De andra höll på med projekt, hade varit på utflykter, gjort saker tillsammans som jag inte hade en aning om. Det blir lite jobbigt, så jag kan förstå honom. Men men, ett par månader till, vi får kämpa på!

En vecka in på hösten alltså. Eller hösten förresten, det är ju så varmt idag att jag höll på att få en chock när vi klev ut i morse. Varmt och fuktigt. Det var som att kliva in i en blötvägg. Min PW efter lämning blev svettig det kan jag lova. Och håll i er nu, nu kommer det, det där som man inte får säga högt men som jag tänker säga i alla fall. Jag vill ha höstkyla nu. Jojjomensan det vill jag visst. Hög, klar, kall höstluft. DET längtar jag efter. Är jag ensam eller finns det fler?

En vecka klar, dags för vecka två, nu köööör vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.