Inredning,  Inspiration,  Okategoriserade,  Sarah tipsar

Fototapeter och väggdekor

I samarbete med pixers.se

Nytt år nya möjligheter brukar det ju heta även om jag är ganska trött på den klyschan. Jag föredrar nytt år, ny inredning!

För den som är i fixartagen hemma, oavsett om det gäller en större renovering, eller ett litet DIY-projekt av ett rum eller hörn, finns pixers.se med en hel uppsjö av produkter som med liten ansträngning kan ge en stor effekt i ditt rum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De har egentligen det mesta för dina väggar, tavlor, posters, prints, fototapeter och annan väggdekor men det jag fastnade för lite extra är väggdekoren, eller ska jag säga, tapeten som fungerar som en stor wallsticker och alltså går att återanvända. Den lämnar inga märken på din vägg och gör att du kan våga satsa lite djärvare än vad du kanske hade gjort om du skulle sätta upp en permanent tapet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med de här väggdekorerna, som PIXER själva kallar PIXERStick, kan du alltså sätta upp något stort, färgstarkt, mönstrat, vågat på väggen som du senare kan flytta eller ta ned utan att det lämnar permanenta märken. Det låter nästan för bra för att vara sant men det är det alltså inte. Perfekt för den som exempelvis hyr sitt boende, eller är tveksam på om de vågar ett nytt mönster.

Bilder: pixers.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.