Okategoriserade

Fredagsfavoriter

Åh fredag igen och ett knippe fredagsfavoriter. En blivande favorit här hemma är pizzaugnen som anlände igår kväll och förhoppningsvis ska testköras idag. Ser magiska pizzor och ett och annat bröd framför mig. Kanske plåtmat också? Möjligheterna är många! Kan någon bara ändra väderprognosen framåt?

Rosévinets tid är här! Nu skippar vi rött och vitt och kör på rosé till Oktober-ish? Fint fint.

Vattningsrundan i trädgården varje kväll är en annan favorit. Den behövs ju per automatik bara vid fint väder och att då smyga ut där alldeles själv, i kvällssolen, när barnen har somnat och pyssla om alla plantor är så himla mysigt. Det är nu, när det mesta börjar bli ganska färdigt och bara behöver vatten, som jag verkligen tackar mig själv för allt slit tidigare under våren.

Igår var det också exakt ett år sedan jag blev tillfrågad om jag skulle vara intresserad av tjänsten som kommunikatör på Almi. En fråga som sedan ledde till en rad intervjuer, tester, en tankevurpa och slutligen mitt kanske bästa yrkesmässiga beslut någonsin. Är så tacksam över livet och vart jag befinner mig just nu och allt började med det där samtalet. Tack, du vet vem du är!

Pizza, vin, blommor och tacksamhet – hörde jag pang-fredag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.