Okategoriserade,  Sarahs funderingar

Fyra fredagsfavoriter

Ljuvliga, efterlängtade, sköna fredag! Så känns det det här veckan. Det har varit fullt upp med en massa roligt och det har verkligen barait precis just det, roligt! Men jag har också blivit väldigt trött. Tröttare än vanligt så att säga. ”Just-det-ja-jag-är-gravid-trött” Så därför känns den här fredagen och den här helgen lite extra välkommen. Det är inte precis blankt i kalendern för helgen heller men det är ändå helg, tillsammanstid och en helt annan avslappning än på jobbdagar.

Men först en fredag som även den innehåller en massa roligt som jag har sett fram emot, bland annat en lunch med den här härliga människan!

Veckans fyra favoriter skriver vi så här den här veckan. Pergolan är ju som ni vet klar och den används redan flitigt. Nyhetens behag? Ja kanske men också en väldigt efterlängtad plats för alla i familjen. Nu återstår att inreda den på bästa sätt. Möblerna är på plats, en ljusslinga väntar på att hängas upp och så känns det här som en lagom DIY/Ernst/Sarah-grej att hänga upp på en ledig stund framöver.

Yoga-citatet får symbolisera något jag saknar, men som verkligen är en favorit. Yogan. Jag har hittat vad som ser ut som det perfekta yoga passet när man är gravid men just nu, med en foglossning som svajjar lite är det inte läge att stå i några av de positionerna. Tyvärr. Alex är en flitigare yogi än jag just nu vilket säger en del om mitt läge. Yoga – I miss you!

Och på tal om citat och kloka ord så känner jag att det här kan symbolisera mycket för mig just nu.

Och så är det äntligen fredag och dags för en klipptid hos Amanda igen. Slitna toppar ska bort och en lob ska trollas fram. Åh så skönt!

Men först kör vi jobb i ett par timmar innan vi glider hem till familjen!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.