Okategoriserade

Fyra fredagsfavoriter

Fredag och jag drar någon slags suck av…lättnad? Det har bara känts som en spänd vecka på något sätt med alla restriktioner som skruvas åt, nya förhållningsregler och så valet i USA som något slags grädde på moset. Kladd över allt det andra. Ungefär så.

Nej, skönt med helg just den här veckan känner jag. En helg när vi ska fira pappan i familjen lite extra men inte min egen pappa på det sätt som vi hade önskat. Det sätter pandemin stopp för, men det är ju som det är och vi ska kramas och gratulera digitalt istället <3

Så denna fredag är detta vad jag tänker på,

Julkläder till barnen – för att inte riskera att något tar slut och för att kunna ta lite fina julfoton i tid för julkorten (oh yes, i år mer än någonsin tidigare tänker jag skicka julkort!) tänker jag snart införskaffa barnens julkläder.

Runt köksbord – vi har ett stort kök men vi har ingen stor matplats, det är lite motsägelsefullt kanske men icke desto mindre ett faktum. Och hur vi än vrider och vänder på vårt ändå lilla rektangulära bord blir det knöligt. Jag har landat i att ett runt bort skulle lösa detta. Nu please!

Flytta ner skrivbordet – ja återigen har en av de berömda poletterna trillat ner. När jag såg den här bilden. Jag är inte alls förtjust i den ”tvbänk” vi har just nu (egentligen ett sideboard med alldeles för många sladdar synliga). Helst skulle jag önska en vägghängd lösning men just den väggen har en skjutdörr i sig så någon sådan lösning blir det inte. Men kolla så snyggt, och som av en händelse har vi just ett sådant skrivbord till övers. Just nu stående i Juliettes rum men det används inte där utan står där mer i väntan på… tills nu alltså. Nu ska det ner!

Hyacinter – har ni köpt några ännu? Det har inte jag. Än. Men väldigt, väldigt snart. Because why not? Jag älskar julblommorna, hyacinterna och Amaryllisarna, på lök och som snittblommor och alldeles snart är det dags att börja fylla hemmet med dem. Ljuvligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.