Okategoriserade

Fyra fredagsfavoriter

Här hemma vabbar vi idag, eller jag, vi brukar inte dubblera vabben precis. Bara en snuvig liten så inget allvarligt och det är ju skönt även om vab prick alltid är drygt.

Men hur eller hur så är hon så jäkla rolig stundtals att det är ganska härliga dagar. Höga berg och djupa dalar i humöret hos den blivande treåringen kan man väl sammanfatta det hela. Jag försöker fokusera på topparna och tack och lov är hon ju inte dålig utan vi kan ändå göra saker.

Så fyra fredagsfavoriter alltså, den här veckan måste ändå löftet om sol i helgen och lite värme dundra in som en fredagsfavorit. Måtte det nu bli så!

Denna fredag funderar jag också lite på ytterligare solcellsbelysning i pergolan. Gillar verkligen att det går att hitta riktigt fina solcellslampor nu för tiden och att de bara hänger där och gör jobbet utan att jag behöver dra sladdar eller ställa timers. Perfekt! Visst behöver pergolan något sådant här under taket?

Helgmaten då? Jag är så grymt sugen på räkor och vitlök i valfri kombination. ASC-märkta då givetvis. Tror jag ska be Alex göra sin räkpasta till oss, jag äter den med riven vitkål istället. Så gott!

Och så har jag fått testa en otroligt fin Planner från Bookbinders Design som jag tänkte ”flytta in i” och börja testa ordentligt i helgen. Mer information kommer men jag säger då det, deras produkter har så otroligt hög kvalité, man blir lite blown away när man öppnar paketet faktiskt. Hatten av!

Hoppas att ni har en fin, vab-fri, fredag allihop och att ni får den bästa av helger när den kommer! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.