Okategoriserade

Fyra fredagsfavoriter

Fredag igen och inte vilken fredag som helst utan SOMMARFEST-FREDAG! Jag har verkligen sett fram emot den. Att få träffa alla igen, umgänge, mat och prat tillsammans med de bästa kollegorna en hel eftermiddag och kväll. Härligt ju!

Dessutom en högintressant och viktig fotbollsmatch mitt i alltihop och tja, det borde liksom vara upplagt för succé!

Andra favoriter denna fredag är min nya lila lilla lur. Jag är så galet nöjd med den. En Iphone 12 mini alltså. Nätt, lätt och nej, jag har inte en enda gång stört mig på att skärmen är liten. Tvärtom, den är alldeles perfekt liten och får jag gissa kommer det att komma många fler mindre telefoner framöver. Det är ju bara att konstatera, våra händer är inte gjorda för den storlek och tyngd som de stora mobilerna innebär. Inte mina i alla fall!

Mina första dahlior är nu snubblande nära att slå ut och jag kan inte låta bli att kika till dem flera gånger om dagen. Det händer mycket där ute nu, lillan tycker att det är ”en hel skog mamma” och ja, de växer så det knakar. Kanske börjar bli dags för det stora dahlia-inlägget del 2.

Och så värmen! Det må vara jättejättevarmt, och det är jobbigt för många det är jag medveten om. Men som jag njuter. För någon som fryser så gott som konstant under tio av årets tolv månader är det underbart att få vara varm ända in i märgen. Äntligen! Take that hypotyreos/Hashimotos, den här värmen rår du inte på!

Till sist, poolen! I helgen är det dags att starta upp den på allvar, äntligen, med tanke på prognosen för helgen och början av nästa vecka känns det väldigt rätt. Vi ska bara köpa en ny slang, förra året skarvade vi en slang men nu köper vi en ny i rätt längd och monterar den innan vi fyller upp och chockklorerar. Sen kan vi luta oss tillbaka här på Drejarestigen, pressa i solsängarna, dra oss undan i pergolan och svalka oss i poolen innan vi lagagr middag i uteköket. Hörde jag sommar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.