Okategoriserade

Garderoben version 2.0

Ni vet det, jag har skrivit om det förut. Min garderob, eller resterna av den. Det finns många hål i den just nu efter föräldraledigheten med allt vad det innebär. Nu är ju inte föräldraledigheten över på något sätt men just den fasen när man själv byter kläder lika ofta som bebisen börjar i alla fall närma sig slutet.

Jag har hela tiden sagt att jag ska, och måste, unna mig en ny garderob när detta är över. Jag behöver bygga upp den på nytt och komplettera med allt som saknas.

Men.

Nu när det väl är dags har jag ingen lust. Alls. Om vi ska tala klarspråk så trivs jag med mig själv ungefär lika bra som en fisk på torra land just nu. Inte alls. Jag har inte alls blivit vän med tvåbarnsmammakroppen post amning och hur magen ser ut efter två kejsarsnitt ska vi inte ens gå in på. Det är ett inlägg i sig det, och något jag är riktigt ledsen över, så jag vet inte om jag orkar skriva om det ännu. Men det är så det är och heller inget att hymla om.

Men eftersom jag faktiskt behöver shoppa har jag ändå suttit och surfat runt lite. Så här skulle jag nog kunna tänka mig att se ut i sommar. På ett ungefär. Bortsett från jeanskjolen som är från Gina är allt annat från Lindex.

Ett par croppade raka jeans med hög midja, en helt vanlig svart basic top med trekvartsärm. Två fina hålmönstrade blusar (älskar hålmönstrat på sommaren!) och några t-shirts. Linnen behöver jag måååånga, dessa med en liten spetskant tycker jag är söta och så kjolarna där jeanskjolen är från Gina som sagt men den randiga tricotskjolen från Lindex. Och så ett par jeansshorts och en Paris-randig båtringad top.

Hur vill du se ut i sommar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.