Okategoriserade

Gästföreläsa

Vet ni, jag ska hålla en gästföreläsning på Kalmars nystartade utbildning IHM Business School inom ramen för deras inriktning mot Digital marknadsföring. Hur kul?!!

Jag blev jätteglad när jag fick frågan och slängde mig över min presentation, det fanns lite önskemål om vad den skulle innehålla, om jag kunde dra vissa exempel och OM jag kan det. Många av de saker jag har jobbat med tidigare i mitt liv älskar jag ju att prata om och det har varit så roligt att faktiskt återuppleva mycket av detta i jakten på bilder som jag nu har bedrivit när jag skapat presentationen. Herregud så mycket jag har gjort, tillsammans med fantastiska kollegor har vi åstadkommit så galet mycket.

Ja det ska bli kul att prata om helt enkelt och jag hoppas att mina erfarenheter kan bidra med inspiration till alla studenter. Eftersom jag har haft förmånen att arbeta för väldigt kända varumärken finns det stor chans att några känner igen resultatet av mitt/vårt arbete och det ska bli väldigt roligt att få prata lite om det arbete som ligger bakom. Hur vi har gjort och hur vi tänkte.

Självklart blir detta digitalt nu vilket är det enda som är lite trist, att ses live är ju faktiskt roligare men det ska ändå bli jätteroligt. Det är inte första gången jag håller en presentation digitalt men det är nog första gången jag gör det i den här skalan.

Pepp!

Hur är ni, gillar ni att hålla i presentationer eller är det nästan förknippat med döden?

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.