midsommarvecka
Okategoriserade

Glad Midsommar!!

H e r r e g u d! Hur kan det redan vara midsommar? Det känns på riktigt helt galet, jag förstod nog inte riktigt att livet skulle snurra så mycket fortare med två barn (och ett företag) men det är på riktigt sjukt. 

Det som däremot är skönt är att jag börjar vänja mig, på sätt och vis. Vid att vara en mompreneur och göra jobbet till en del av livet och inte något som utförs på bestämda tider. En ständig balansgång det där familjen – jobbet, jag har alls inget facit på det här jag börjar bara vänja mig vid känslan av att ägna mig åt det balanserandet. 

Oh well, det var ju inte det det skulle handla om för idag är det ju alltså Midsommarafton och även om den kom aningens hastigt på för undertecknad är det ljuvligt skönt. Vi är redan på plats på ön, vi åkte innan köerna i torsdags morse. För er som bor nära är ju det här inget nytt, för er som bor lite längre bort kan jag berätta att Ölandsbron minst sagt agerar flaskhals under dessa stora helger. Det blir långa köer dit och långa köer hem. Om man inte planerar lite, om man har den möjligheten vill säga. 

Nåja, här är precis lika ljuvligt som alltid och bilden från förra årets firande får symbolisera även detta år för det är precis så här jag ser vår midsommar. En ljuvlig sommarklänning, en jeansjacka och en blomsterkrans. Med hela min lilla familj. 

Midsommarkrans

Förra året såg jag ut så här, med lilla pusselbiten i magen, och nu är hon redan en stor tjej som är så självklar och älskad. Livet alltså <3

Glad Midsommar önskar jag er alla, vart ni än befinner er! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.