Okategoriserade

GLAD PÅSK

Jag konstaterade i torsdags eftermiddag, när tre superfina små påskkärringar knackade på dörren och överräckte ett påskkort men jag inte hade någonting att ge dem (#skämskudde), att jag inte är så bra på påsk. Verkligen inte.

Vi har påskfjädrar och några marmorerade ägg men där tar pyntet slut och det är mest tack vare Alex som Elliot har fått ett påskägg.

Note to self: googla påsktraditioner för barn inför nästa års påskfirande och dra djupa andetag samtidigt som du påminner dig själv om att barnet bara är drygt två år och ännu inte förstår att han går minste om något. Inhale. Exhale.

Men en fin helg har vi icke desto mindre, vi har hunnit hitta på en hel del bus redan, detta trots att Elliot plötsligt börjat sova jättedåligt. (Men vänta lite nu, skrev inte jag nyss att han sov jättebra på nätterna? Ja, jo precis, jag gjorde ju det, århundradets jinx skulle det visa sig…).

Hur som helst, jag ville i alla fall inte vara så dålig på påsk att jag glömmer att önska er en Glad dito så G L A D  P Å S K fina bloggläsare, hoppas att ni har en riktigt fin helg!

Foto: Sarah Berg

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.