Okategoriserade

God morgon

Fåglarna kvittrar 04:15 och likaså Juliette. Vi har inte bara fått ett morgonpiggt barn utan två. Alex konstaterade häromdagen att ”jaha, vi kör ett par tidiga år till”. Och så blir det nog. Men eftersom Elliot fortfarande vaknar relativt tidigt så väljer jag hellre detta än att Juliette varit ett barn som sovit längre på mornarna men håller låda längre in på kvällen. Det hade nästan varit katastrof. Nu sover båda barnen runt 19-19:30 och det som är kvar av kvällen då är guld värt.

Så.

Nu är kl. 05 och vi sitter i köket och tittar på Babar. Ljusen är tända och jag bloggar lite. Allt för att inte väcka resten av familjen. Om nu Alex har lyckat somna om efter den brottningsmatch som pågått i sängen en stund där efter 04:15. Man försöker ju trots allt få henne att somna om.

Men nej, nu hör jag Elliot på övervåningen. Nu börjar nästa steg av det här. Att vänta tills klockan blir 09 och jag får lämna på förskolan. Vi kan väl lugnt konstatera att tiderna för den allmänna förskolan inte direkt passar oss?

Ja så har vi det på mornarna här hemma, nu tror jag att jag sätter på en kopp kaffe och sen tar vi oss an den här dagen också. Alla spärrar för hur tidigt det egentligen är ok att dricka kaffe är borta 🙂

Ha en fin dag allihop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.