Okategoriserade

Gott Nytt År!

2017! Nu är vi där igen, den 1/1, första januari. Nytt år. Blanka blad och en tid av ”just det ja, det är 2017 nu”. Åren går bara fortare och fortare med åren, det måste vara livets sanning det, och sedan Elliot kom har någon liksom stampat på gasen lite extra. Jisses!

Men nu är det alltså 2017, bröllopsåret och vi firade in det på allra bästa sätt tillsammans med bästa vännerna igår. Speglar, värmeljuslyktor i klarglas för att få så mycket reflektioner som möjligt i spegelglaset, minivaser med vita tulpaner samt duk och servetter i vitt och silver fick utgöra dukningen i år. Jag tog ett snabbt svep genom huset igår eftermiddag och plockade bort allt juligt som var rött, allt annat i vitt och grått fick vara kvar och tillsammans med ett par knippen tulpaner på väl valda ställen blev det riktigt nyårstrevligt!

Killarna somnade innan tolvslaget (en kl. 19 och en strax efter 23 men ändock innan 24) och väcktes inte av varken raketer, smällare eller en orolig vovve. Phew! Så med prat och bubbel i flera timmar firade vi in bröllopsåret, underbart!!

De här två alltså, att fånga dem på bild, båda två stilla samtidigt, visade sig vara helt omöjligt. Men det kändes i magen på alla fyra föräldrarna när de två små plötsligt delade på paddan för att kolla Babblarna eller Stadens Hjältar eller när de låg på alla fyra i ”lekrummet” och röjde med bilarna. Plötsligt händer det liksom <3

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.