Okategoriserade

Grön av avund

Arbetet med att omvandla vår hyresrätt till bostadsrätt rullar vidare men det går långsamt. Ack så långsamt. Fullständigt och totalt frustrerande för någon som mig som helst vill att allt ska hända direkt, helst igår och i alla fall snabbt. Men det är väl lärorikt samtidigt gissar jag.

Under sommaren och semestrarna har allt arbete legat nere och det kan till och med jag förstå 🙂 Nu inväntar vi dock de sista uppgifterna från fastighetsbolaget som just nu äger fastigheten så att vi tillsammans med Riksbyggen som hjälper oss kan ta fram en första grov ekonomisk kalkyl.

När detta är gjort ska ett första prisförslag presenteras för fastighetsbolaget och därefter påbörjas förhandlingar. De boende i fastigheten ska också få säga sitt om hurvida priset är rimligt eller inte. Det lär ta ett tag med andra ord…

Är därför grön av avund på min kollega vars ombildning strax är klar, de har haft alla sista möten inför köpstämman som äger rum den 23 september och sen är det klart. Et voila! Jag lyfter på hatten, gratulerar och hoppas att vi snart är framme vid målet vi också. Om något halvår kanske??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.