Okategoriserade

Hej vecka 22

Det går fort nu hörrni, idag inleder vi vecka 22 och vi är snart inne i Juni. Jag som missade April helt verkar nu ha gått miste om Maj också? Vad sjutton är det som händer? Life with two kids och så vidare, det går helt enkelt för fort nu.

Men men, bara att knäppa på sig säkerhetsbältet och åka antar jag. Det är nu bara tre veckor, inklusive denna, kvar innan Elliot går på århundradets längsta sommarlov. Just kidding. Men 13 veckor är lyzz det som Rebecka och Stella skulle ha sagt. Herregud, minns ni känslan när man var liten och gick på sommarlov? Då var det kanske 8-10 veckor och det kändes som om hela livet låg framför en. Så ljuvligt!

När vi var små och gick på sommarlov var det alltid lite kalas hemma med mamma och pappa. Finkläderna var ju redan på så varför inte? Flaggan på bordet som vid födelsedagar och midsommar och extra god fika. Jojo, de barndomsminnena sitter som en smäck så nu vill jag ju överföra detta till Elliot också. Och Juliette så småningom.

Elliot har faktiskt redan fått sin sommarpresent, ett stort åbäke som står ute i trädgården. En studsmatta. Lyckan vet typ inga gränser och han hoppar morgon, middag, kväll. Men jag funderar på att skoja med honom och fästa ballonger i den som en surprise när han kommer hem den där sista dagen för terminen. Och så god-fika såklart. Exakt vad det blir återstår att se.

Har ni liknande traditioner?

Ikväll är det också dags för en stor händelse, Elliots första lopp, Kalvinknatet går av stapeln inne i Kalmarsundsparken. 600 meter, och man får medalj. Kan ju verkligen inte vara bättre! Pepp på den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.