Okategoriserade

Homestagat var det här!

I veckan som gått har jag hunnit med att genomföra ett Homestaginguppdrag åt en känd mäklare i stan. I det här fallet gällde det en konsultation där tjejen som skulle sälja lägenheten ville utföra arbetet själv, ibland är det ju så. Det är spännande att komma hem till folk eftersom man ju aldrig vet i förväg vad man ska möta, det gäller att vara kreativ, ha homestaging-reglerna i ryggraden och skapa på minuten.

I det här fallet hade tjejen ett väldigt cleant hem redan från början, jag tror att hon gjort ett stort jobb redan innan jag kom dit, rensat, rensat, rensat. Utmaningen var snarare att göra detta väldigt tjejiga hem till en lägenhet som ska attrahera både tjejer och killar. Allt var vitt med en enda accentfärg egentligen, rosa. Jag trivdes ju som fisken i vattnet, tänk Sex and the City, tänk Cosmopolitans, tänk tjejfester och Victorias Secrets. Som sagt, en dröm för en tjej men ett mission för homestaging då det kan vara minst sagt känsligt att förklara varför man måste tona ner det personliga valet rosa något. I det här fallet var det dock inget problem, en ung, supertrevlig tjej men koll på läget och stor förståelse för att alla kanske inte gillar rosa lika mycket som hon (och jag) gör.

Lägenheten fotades efter min homestaging av mäklarens fotograf och jag ska se om jag inte kan få köpa loss bilderna och visa er här, om inte annat lägger jag upp bilderna till Hemnet så snart jag hittar lägenheten där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.