Okategoriserade

I veckan som kommer…

…är det ju långledigt! Det hade jag missat. Eller jag visste att Kristi himmelsfärd närmade sig men att den var redan nu hade jag inte noterat. Kan ha haft med vaccination, vab och spruckna läppar att göra. Bland annat. En sak i taget och så vidare och nu är det ju nästan dags för den här saken. Ledighetssaken.

Nu lider ju inte jag av min vardag precis, inte alls faktiskt, jag älskar den. Men att få en långhelg med barnen nu, och Alex nästan alla dagarna känns väldigt välkommet måste jag säga.

Vad vi ska hitta på är mer oklart, några större utsvävningar är det ju inte tal om men om prognoserna håller vad de lovar ska det kanske bli lite bättre väder och då hoppas man ju på i alla fall någon grillmiddag utomhus och allmänt mys.

Vi drömmer lite om en vedeldad pizzaugn till uteplatsen i år, på något håll, oklart vilken sida som skulle vara bäst. Vi har ju altaner på två håll. Men en sådan kräver ju i alla fall någon form av utekök så det kanske man skulle börja kika på? Det mesta finns nog redan hemma i form av spillvirke från diverse projekt. Det jag funderar på är själva bänkskivan, vad har ni använt som byggt egna utekök? Att gjuta en egen i betong är ju klart finast men jag vet inte om jag är sugen på det projektet…

Och tja, de där tre dagarna jag ska jobba ska jag avverka ett par möten, skratta med kollegorna och skriva en del texter. Som vanligt alltså. Underbart!

Får ni också långledigt i veckan som kommer och vad ska ni hitta på?

Bild: från altanen i maj förra året, det känns ganska långt borta en helg när det för all del bjudits på liiiite sol men också kalla vindar, ösregn och hagel. Kämpa våren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.