Okategoriserade

I veckan som kommer…

Och vips så var den långhelgen slut! Tiden går fort när man har roligt, och fullt upp. För det är ungefär så helgen har sett ut, det har varit fullt upp. Med undantag för idag möjligtvis, regn har visst den effekten.

Men vilken helg ändå, torsdagen var inget annat än ljuvlig och bjöd förutom solsken och sommarvärme på grillpremiär och middag ute under det nypålagda vasstaket i pergolan. Den middagen får 10 av 10!

Jag har fått så sjukt mycket gjort ute i helgen och är verkligen glad för det. Allra gladast är jag nog för uteköket, trots att pizzaugnen inte ens har kommit ännu. Den får bli pricken över i:et när den kommer. Det är bra redan nu, men får bli ett annat inlägg det tror jag.

Nu tänkte jag istället kika på vad som händer i veckan som kommer…

…ska jag träffa en kär vän. Hon nyligen tillfrisknad från Covid-19 och jag med en spruta avklarad. På säkert avstånd, men ändå i varandras närhet. Behöver jag säga att det ska bli underbart? Det kommer garanterat att kännas som livets kortaste lunch. Som jag ska njuta!

…har vi bokklubbsträff igen. Digitalt. Kanske den sista digitala? Tror ni att vi vågar träffas i juni? Utomhus? Bara vi sex? Ska nog ändå föreslå detta. Wow. Längtar sååå efter att få träffa dem allihop. På riktigt. Kanske om vi drar ut på det till juli? Tänk ändå att man börjar kunna fundera i de här banorna igen, hur härligt är inte det? På jobbet pratas det om ”återtåget” och det var väl en gammal Gyllene Tider-konsert om jag inte minns helt fel. Passande, för bara tanken på ett återtåg gör att alla känslorna kommer på en och samma gång så att säga.

…är det dags för återbesök på Lungmottagningen igen. Yay. Ska vi sammanfatta det hela med att medicinerna jag testar har hjälpt mot astman men gett en del andra, mindre angenäma, biverkningar som känns omöjliga att leva med i långa loppet? Gissar på ännu en vända med nya mediciner alltså. Suck. Och så ett pricktest för att kolla eventuella allergier. Men jag vete sjutton, klippte hela vår gräsmatta igår, känner inte av något extra efter det. Pollenallergi känns långsökt om jag ska vara ärlig. Svaret får vi på fredag.

…hoppas jag att pizzaugnen kommer! Vill ju testköra uteköket på riktigt nu. Annars får vi hitta på något annat, minst en grillmiddag framåt helgen, i uteköket, måste det bli.

…ska det planeras en sommarfest med jobbet tillsammans med två kollegor. Nej men dra å bada så trevligt, man älskar ju fuffens och hemligheter för att inte tala om ROLIGHETER.

…och så ska jag ta ett par steg i vanlig ordning. Har blivit bättre på att stjäla mig tiden för promenader och det är så skönt. Egentiden alltså. Så viktig! Får tacka hälsoutmaningen på jobbet för detta, att jag äntligen ser till att ta mig tid.

Det blir en bra vecka det här, det känner jag på mig. Vad säger ni, har ni en bra vecka framför er? Eller en tung? Hektisk? Lugn? Tråkig? Rolig? Tell me!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.