Okategoriserade

Jag packar!

Man skulle kunna säga att detta är som vilken gråmulen torsdag i November som helst. Men icke. Just den här torsdagen är faktiskt lite speciell. För jag packar. Till bara mig själv. Eftersom bara jag ska åka bort i helgen. Hallelluja så att säga.

Det var redan i våras som biljetterna släpptes till Dannys nya show på The Theatre i Göteborg och Christina frågade om vi inte skulle gå på den tillsammans och…eh…JO det är ju klart att vi ska! Och nu är det alltså dags.

Det är lika efterlängtat som välbehövligt med lite egentid för den här mamman just nu och jag kan nog nästan säga att jag längtar lika mycket efter 4 timmar själv på ett tåg med några poddar och en kaffe som själva showen. Nästan. Ok då inte riktigt men ändå, ni fattar grejen. Fyra timmar på ett tåg kan vara lyx.
Och att få träffa Christina, som jag jobbade ihop med i Göteborg men faktiskt blivit tightare med sedan vi flyttade tillbaka och vi har börjat höras på telefon istället. Så märkligt men kul. Dessutom hinner jag med att lyzza med ännu fler favoriter i form av Jenny och Åsa som ju också är tidigare kollegor men numera vänner. Ja ni hör ju, jag har två toppendygn framför mig fyllda med lyx!

Är jag frisk då? Nja, det finns två svar på den. Jag har ingen infektion kvar, är inte ens förkyld så yay på den! Men mina luftrör och min astma vill nog inte precis att jag säger att de är friska. Helsike vad ont de gör… Men jag ringde faktiskt till min läkare i tisdag och frågade om det finns något mer att göra och vet ni? Det fanns det! Så nu äter jag en extra kortisonkur för att läka luftrören.
En biverkning på dessa ska enligt läkaren vara att man blir väldigt pigg ”så ta dem inte på kvällen”. Jag tänker att jag nog ska göra precis just det i morgon, ta tabletterna på eftermiddagen istället för på morgonen så kanske denna tvåbarnsmamma faktiskt orkar dansa hela natten och inte somnar redan på The Theatre 😉 Smart ju!

Att åka ifrån barnen, framför allt Juliette är tufft, det ska jag inte sticka under stolen med. De kommer ju såklart att ha det übermysigt med Alex, två heldagar med pappa för sig själva det är ju underbart. Jag vet att han ser fram emot den här helgen jättemycket han också. Så det ligger endast hos mig och det vet jag. Men men, den smällen får jag ta. 

Nu åter till packningen, hur var det nu man packade till bara sig själv igen? Femton par skor? Två alternativ till väska så att man kan välja på plats och ett par olika klänningar? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.