Okategoriserade

Jag. Vill. Ut

Regn, regn och lite mer regn. Så ser det ut den här veckan och större delen av nästa om man ska tro väderprognoserna (för DET gör man ju…*ironi) och det får väl vara så då. Inte mycket att göra åt. Men åh som jag längtar efter att det ska sluta regna för för det första kommer lite sol och värme efter detta regnande få hela naturen att explodera och då kan jag också äntligen gå ut och ta tag i allt det där som hänger över mig gällande trädgården just nu.

Det lockar ju inte så mycket att klippa ner den gigantiska lavendelhäcken i ösregn eller att vända komposten. Nåja, det kommer en tid för allt och mindre tid i trädgården på kvällarna = mer tid att skriva blogginlägg så det finns ju en uppsida med allt.

Just nu är jag mest glad om alla i familjen är hela och inte spricker någonstans. Det började med att de ringde från förskolan i tisdags och berättade att Juliette slagit i munnen och blödde kraftigt. Det visade sig att hon slitit av strängen som sitter under överläppen och samtidigt slagit i den övre tandraden. Efter lite samtal till 1177 fick vi en tid till folktandvården på onsdagen för att kontrollera tänderna. Läppen lär läka ihop.

Men innan vi ens hann komma dit i onsdags ringde de från förskolan igen och sa att hon nu trillat och spräckt den nedre läppen också. Och givetvis slagit i samma tandrad igen.

Stackars liten, det var ingen glad tjej jag hämtade då, svullen och alldeles blodig. Hon såg för otäck ut. Och nu hade tandköttet spruckit, det var alldeles blålila och hon var helt blodig runt tänderna.

Avboka tandläkaren, boka om till en ny tid för kontroll av två skador och sen trösta och gosa så mycket man bara kan. Alvedon och is för att stoppa blödning och minska svullnad.

I morgon ska vi till tandläkaren för att kontrollera tänderna och jag hoppas så att hon inte skadat dem värre än att det läker ihop och inte blir problem längre fram. I det här fallet vill jag verkligen, verkligen bara vara en nojjig mamma. Please?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.