Okategoriserade

Juliettes summer

Om jag beskrev min egen sommargarderob för något inlägg sedan kan det vara minst lika relevant att skriva om Juliettes dito. Lillan växer så det knakar och mätte 73.5 cm på senaste BVC-kontrollen. Hög tid att återigen uppdatera bodys och byxor till rätt längd.

Tur då att det ändå är ny säsong och att det kan vara dags att uppdatera garderoben ändå. Samtliga plagg från detta kollage är faktiskt hämtade från HM och det är otroligt länge sedan jag handlade något där till någon av oss. Alex får sköta sin egen shopping såklart men oss andra 😉 Hur är kvalitén nu egentligen?

Hur som helst, hos HM eller någon annanstans, med visst är det nu dags för de första jeansen? Jupp, jag tycker det. Klart att baby J ska bli en jeans-tjej! Och så rompers eller jumpsuits. JAG. ÄLSKAR. DEM! Det kan vara det absolut sötaste plagget någonsin. Tillsammans med pufftrosorna. Så otroligt fint! Och så alla små fjärilsärmar och puffärmar, så ljuvligt! Ett helt gäng med sommarklänningar såklart, för vi hoppas ju på en fin sommar även om den inte behöver vara fullt så varm som föregående års dito. Har en gravid svägerska och önskar henne inte den sommaren som jag hade som höggravid förra året. Phew!

Letar också efter en finklänning till lillan att bära vid hennes namngivning senare i Maj. Det är faktiskt lite klurigt för det mesta just nu är enklare bomullsklänningar, sommarklänningar helt enkelt. De är jättesöta men kanske inte just för en namngivning? Eller också är de det?

Jag skulle gärna hitta en vit, hålmönstrad, bomullsklänning till både henne och mig, då skulle vi kunna matcha denna dag. Det skulle funka tänker jag. Några tips där?

Men som helhet, en ljuvligt gullig bebis-sommar, så kommer det att bli!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.