Okategoriserade

Julruschen

Känner ni av den? Julruschen? Jag gör det definitivt, den flåsar mig lite i nacken känner jag. Den dök upp i morse när jag hörde Alex säga till Elliot att idag är det bara två veckor kvar till julafton.

Herregud, va? Stopp! Det kan inte bara vara två veckor kvar till julafton, det går liksom inte. December har ju precis börjat och jag har inte alls hunnit med allt mys jag vill hinna med. Vi pysslar och myser för fullt här hemma, missförstå mig rätt, men jag vill ha mer. MER. Mer jul för bövelen!
Och nej, det handlar inte så mycket om någon stress för saker jag inte hunnit med, jag känner att jag har hunnit med mycket men jag är julgirig, jag vill ha mer.

Jag vet ju dessutom precis varför det är så här, Alex jobbade mycket och intensivt kring black week, black friday och cyber monday och nu har han varit i USA i fyra dagar. Det har varit stora grejer i kalendern som legat framför oss på något sätt och nu är de över och hux flux är även halva December förbi. Otäckt!

Så nu får jag nog ta och gå all in ä n n u mer än tidigare. Hörde jag julgran?
På fredag kommer goda vänner hit och julmyser lite och det ser jag verkligen fram emot, nu ska denna kropp tankas proppfull med julkänslor. Är ni med?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.