Okategoriserade

Kosta Boda på Ambiente

IMG_7322 IMG_7323 IMG_7330 IMG_7388 IMG_7394 IMG_7315 IMG_7390 IMG_7318 IMG_7319

Efter ett par dagar hemma och lite distans till jätteprojektet i Frankfurt tänkte jag nu börja visa lite fler bilder från montern och först ut är Kosta Boda.

Internationellt är Kosta Boda mer känt än vad Orrefors är. Andra företag som tillverkar servisglas finns det gott om men Kosta Bodas lekfulla, artistiska och färgstarka formgivning är något unikt, något vi är stolta över och givetvis vill lyfta fram.

I år skapades en mindre konstglasglasutställning i Kosta Bodas del av montern, som tillsammans med ett ”julbord” och nyheterna Energy, CupCake och annat utgjorde helheten. En helhet som var färgstark, uttrycksfull och fylld av känslor.

Bertil Valliens och Kjell Engmans konstglas talar väldigt mycket för själva. Personligen är jag väldigt nöjd med den juldisplay jag skapade av produkter ur vårt ordinarie sortiment. Det visar att rätt produkter, i rätt kombination med ett fåtal tillbehör, kan bli väldigt juligt om man bara vill. Känner också att Cup Cake podierna blev väldigt fina med alla olika färger och modeller staplade på varandra. Får verkligen känslan av att vilja ha många av dem. Många färger. Många storlekar.

Foto: Sarah Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.