Okategoriserade

Late night work

Jag sa god morgon till er i morse så varför inte avsluta med att säga godnatt också? Det blir, oftast, ganska tidiga kvällar här hemma just nu. För att det ska fungera att gå upp mellan 04 och 05 under långa perioder måste man justera och ta ifatt sömn någonstans. Nu har vi vant oss och visst kan det fortfarande kännas tråkigt men det känns ännu tråkigare att ha varit uppe ”för länge” när våra små väckarklockor slår upp sina blå morgonen därpå.

Hur som helst, ibland blir det såklart lite senare aftnar och detta är en sådan. En kanna kaffe, lite lagom tv-brus i bakgrunden och lite jobb. Det är faktiskt ganska mysigt. Eller jättemysigt om jag ska vara ärlig. Det är ganska mycket ställtid när man jobbar som jag gör. Varje gång när sätter mig med jobb blir det lite ”vart var jag?”. Men det är ok, jag får vara snäll mot mig själv här känner jag och inse hur mycket annat jag gör mellan jobbet. Och snart är jag där igen, med heltidsarbete och bättre flyt. Jag vet ju det och en del av mig längtar verkligen efter det samtidigt som en annan del vill stanna tiden och borra ner näsan i en bebisnacke permanent. Ungefär så.

Så nu har jag suttit och uppdaterat vår hemsida lite, spana gärna in den om ni inte redan har gjort det, ni hittar den här – Cardly! Och så anmäler ni er till nyhetsbrevet och laddar ner appen när ni ändå är igång 🙂 Då blir jag extra glad!
Nej skämt å sido, gör det om ni vill, men jag fick otroligt fin respons på appen från en kommande samarbetspartner idag ”Beroendeframkallande ju! SÅ bra tjänst!” DET betyget blir man ju himla glad över. Så nu sitter jag som bäst och fixar med en annons som ska skickas in och sen ska jag planera foton som ska tas till våra sommarkampanjer. Och fundera på budskap till kommande nyhetsbrev. Budskapet bestämmer ju bilden så då måste jag fixa bra bildmaterial. Steget före är ett måste. Men det är ju sååå kul, det är ju detta jag älskar så mycket. Så glad att jag får jobba med det här!

Hoppas att ni har haft en bra dag och en fin kväll, vi hörs i morgon!

Bild på fina killar (och en hund), på en fin strand en fin kväll.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.