Okategoriserade

Ljuvliga Azalea

En av de blommor som fick följa med hem från Plantagen igår var denna ljuvliga Azalea. Stor, blommande, viiiit och vacker.

Den står nu i ett av vardagsrumsfönstren och strålar, själv blir jag glad bara jag ser den och glädjande nog var den det första sambon såg när han kom hem efter mitt piffande igår.

Att inreda med blommor är, enligt mig, väldigt underskattat. En ny växt eller blomma kan förändra ett helt rum, känslan förändras och stämningen. Det är svårt att sätta fingret på men växterna sätter liksom tonen för hela rummet och det märks verkligen när man byter. I mitt fall bytte jag en liten fikus mot en blommande azalea och just blommorna gör hela skillnaden i det fallet!

Om min mamma läser detta tror jag att hon ler och tänker ”jag visste väl att du skulle ändra dig”. Min mamma har alltid haft gröna fingrar, morfar är gammal trädgårdsmästare och det har smittat av på mamma, men fram tills inte allt för länge sedan var jag själv hel ointresserad av blommor och växter. Hmm, hur kunde jag? Men det var då det, nu är det andra bullar, eller blommor 😉

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.