Okategoriserade

Luften ur

Jag vet inte om det bara har med gårdagens namngivning att göra eller summan av kardemumman den sista tiden men idag har luften gått ur. Bokstavligt talat känns det som.

Jag är trött och sliten och har ont i hela kroppen, yr och illamående, det är nästan så att jag tror att jag håller på att bli sjuk fast inte mycket annat tyder på det. Jag har bland annat ont i höfterna, jag menar nog för att jag har passerat ”ung” men så jäkla gammal är jag inte heller. Det är en sådan där dag när man önskar att man var barnfri och fick ligga i sängen ostörd med en bok heeeela dagen. Men någon sådan dag är det inte dag så vi kör på. Dock i ett anpassat tempo. Här veckohandlas inte, planeras på sin höjd, här städas inte, lagas inga fina middagar.

Nej luften ur som sagt, skönt att det ser ut att lugna ner sig lite framåt. Jag har en del jobb kvar att göra och leverera innan sommaren såklart. Så är det ju alltid så här års. Men det är faktiskt bara kul och utan ett större kalas att planera får ju jobbet mer utrymme utan att det blir to much.

Hur har ni haft det idag?

Ni har väl röstat mina vänner? DET har jag i alla fall mäktat med, att INTE göra det var faktiskt otänkbart trots min pyspunka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.