Okategoriserade

Lyxdag deluxe

Oh yes, idag har den här mamman en riktig lyxdag framför sig. Vaddå tänker ni nu, vad ska du hitta på? Ska inte du fixa och dona inför namngivningen? Jo visst ska jag det, men nu är snart grovjobbet gjort och bara det roliga och sista piffet återstår.

Men.

Idag kommer mamma och pappa hit för att gosa med lillan i ett par timmar när jag ska iväg och fixa naglarna. Vilken lyx att få lämna över ansvaret en liten stund och dessutom få komma iväg på salong, dricka kaffe, hänga med Rebecka och bara njuta.

Sen ska dessutom pappa hämta Elliot på förskolan, en mycket viktig och stor händelse. När pappa gick i pension tidigare i vår sa han vid ett tillfälle till Elliot att ”då kan ju jag komma och hämta dig på förskolan och så kan vi åka och äta glass någonstans bara du och jag”. DET är inte ett löfte som Elliot (Göran junior) glömmer i första taget. Det har etsat sig fast och han har pratat om det flera gånger, morfar är trots allt hans bästa kompis (enligt honom själv) så det är klart att man ser fram emot en sådan grej.
Och idag ska det alltså ske, kan knappt föreställa mig peppen när han får se morfar komma in på förskolan i eftermiddag. Underbart!

Så lillan får mysa ostört med mormor och morfar.
Elliot får egentid (och glass) med morfar.
Undertecknad får lyxig egentid på salong med tillhörande vän.
Och pappan i familjen får vara jobbet med vetskapen att hans familj har en bättre torsdag allihop.

Kan. Inte. Bli. Bättre!

<3

Bild på de mest planerade naglar jag gjort, bröllopsnaglarna. Den här gången kör vi på uppstuds!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.