Kommunikation by Berg,  Okategoriserade

Milstolpar

Att starta företag är en hel lång rad av milstolpar, stora som små. Allt från de rent praktiska som att ansöka om F-skatt och företagskonto hos banken till de mer lull-lulliga som att sätta samman en företagspresentation och beställa visitkort.

Men det är också milstolpar i form av första affärsmötet, första kunden, första leveransen, första fakturan och så vidare. Stora som små saker som sagt.

Jag pratade med en smart tjej i mitt nätverk häromdagen, också hon egenföretagare, och berättade att jag fortfarande tror att det är för bra för att vara sant. Hela den här resan kring Kommunikation by Berg och hur det går positivt framåt i ett rasande tempo. Det är ju ett i-landsproblem av otroligt lyxig karaktär så att säga. Hon svarade då att ”det trodde jag också i tre år, sedan fick jag börja tänka om”.
Jag som är närmre tre veckor än tre år i ålder på mitt företag kan bara hoppas att jag lyckas skapa något lika bra som denna tjej. Tur? Nja, skicklighet! Och många milstolpar längs vägen. Så häftigt!

Bild: Pinterest

 

En kommentar

  • Linda Zobal

    Hej vännen!

    Kul att det går bra för dig och att du fått en fin start på ditt egenföretagande! Varför försöka klämma in sig på en tjänst som inte passar helt när man kan erbjuda hela sitt register som egenföretagare? Tror detta passar dig perfekt. Lycka till med allt! (Vi får försöka ses någon gång framöver).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.