Okategoriserade

Min egen sommarläsning

Jag tipsade ju er om vår bokklubbs absoluta favoritböcker i förra veckan, inte helt dumt det där med att betygssätta alla de böcker vi läser. Ibland kan vi ha svårt att landa mellan en sexa eller en sjua exempelvis men i slutändan får alla böcker faktiskt sina betyg och så här i efterhand är det faktiskt riktigt kul att gå tillbaka och kolla.

Men vad ska jag själv läsa i sommar då? Tja, i vanliga fall skulle jag ju hoppat på kedjornas ”4 för 3”-erbjudanden för pocketböcker snabbare än jag äter upp jordgubbarna i vårt jordgubbsland. Men… I år är det annorlunda. För i år finns Letton. Eller rättare sagt, i år har jag upptäckt Letton. Jag tror på riktigt inte att jag kommer kunna gå tillbaka till vanliga böcker igen om vi inte talar om samlarobjekt.

Tyvärr finns inte de trevliga ”4 för 3”-erbjudandena för e-böcker (?) men lite rea finns det här ändå. Så efter att ha läst två Denise Rudberg böcker på lika få dagar tänkte jag nu istället sätta tänderna (ja inte bokstavligt då) i ”Lilla Bistron i Bretagne” av Nina George. Jag läste Bokhandeln i Paris för något år sedan och denna känns nu som lämplig fortsättning. Sen blir det nog chic-lit för hela slanten efter det. Jenny Colgan och hennes lättsamma ”Vid havet”-böcker.

Nu är jag nyfiken, vad läser ni i sommar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.