Okategoriserade

Molly!

The one and only Molly Sandén spelade i Kalmar i fredags, en konsert jag verkligen, verkligen har velat se. Men lillan och hennes nattningar på sistone har gjort att jag inte velat eller vågat planera något. Jag hade avskrivit Molly med en djup suck.

Men så hörde Jennie av sig helt spontant och frågade om jag inte skulle haka på dem och plötsligt verkade det som att alla stjärnor, planeter, currykryss och feng shui stod i samklang för jag kände att ”jo, det skulle nog kunna gå ikväll”.Så jag tackade jag, tänkte att jag nattar lillan först lite geschwinnt och sedan smyger jag iväg.

Ha ha ha.

Så lätt skulle det givetvis inte gå. Lillan vaknar av en jäkla fluga när jag ska lägga nere henne och på klassiskt bebis-känner-på-sig-att-mamma-ska-iväg-manér var hon sedan klarvaken. Strax innan åtta lämnade jag henne till Alex och åkte in mot stan. Enligt uppgift somnade hon inte förrän någon kvart innan jag kom hem igen…

Men men, jag hade i alla fall en toppenkväll och Molly var precis så bra som jag hade trott. Jag har verkligen lyssnat sönder hennes två senaste album så att få en sådan hitkavalkad presenterad som vi fick, det var underbart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.