Okategoriserade

Mot nya äventyr

Vilken vecka detta har varit, inte nog med att vi har haft finbesök från Göteborg, mer om det i morgon, jag har dessutom ägnat ett dygn åt tidernas lyxigaste i-landsproblem och funderat så jag fått huvudvärk.

Jag lyckades få två jobberbjudanden inom loppet av 16 timmar med 24 timmar på mig att bestämma mig. Två jättefina erbjudanden från två jättebra företag med start samma datum till hösten, den 1/9. Jag insåg ganska snabbt att jag inte skulle kunna göra ”fel”, det fanns inget dåligt val utan två bra. Men man vill ju ändå välja det som känns mest rätt och det känner jag nu verkligen att jag har gjort. Jag gjorde som jag så ofta gör, gick på min magkänsla, och som det också ofta är med stora beslut så har detta sedan jag väl bestämde mig känts så väldigt rätt.

Jag är så glad, tacksam och peppad inför hösten och de nya utmaningar som väntar tillsammans med min nya arbetsgivare. Jag kan inte berätta mer om vart jag ska arbeta ännu, information ska gå ut till blivande kollegor först, sådant är svårt att göra under semestertider, och det har jag full respekt för. Det får mig faktiskt enbart att känna ännu mer respekt för detta företag och de personer jag än så länge haft förmånen att träffa. Men att jag ska ikläda mig rollen som Marknadskommunikatör igen kan jag avslöja.

Nu ska jag njuta till fullo av att Alex gick på semester igår och att hela familjen får vara tillsammans i flera veckor, den sista tiden som föräldraledig tillsammans med Superhjälten och den trygga vetskapen om att när han är inskolad och klar i Augusti väntar nya äventyr för mig. Och visst är det märkligt att man i början av Juli, mitt i den underbara sommaren, plötsligt blir sugen på en höst-business-garderob igen?

Bildkollage från min Pinterest

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.