Okategoriserade

Mysig andra advent?

Nej det blev väl inte riktigt det här hemma hos Disponenten. Efter en väldigt trevlig julfest med jobbet i fredags tog jag igen mig på lördagen (hrm!) och såg fram emot en söndag med julbak, adventsljus, glögg och allt julmys man kan tänka sig på söndagen.

Men.

Det kom en liten matförgiftning i vägen kan man säga. Och lagom tills jag (långt ifrån kryat på mig men åtminstone darrade ur sängen) insjuknade Alex och det var väl ungefär då som Elliot bestämde sig för att ta en no-sleep-natt och lämna den här mamman som ett fullständigt vrak.

FY. FAN. Ibland får man svära för att förstärka ett budskap sa min gamla svenskalärare på gymnasiet. Det kändes rätt här.

Så den där mysiga andra advent hoppade vi liksom över och först idag har jag tänt det andra ljuset. Mat har jag fortfarande inte ätit, lika lite har jag druckit kaffe. Jag är alltså ett monster. Ett monster som har bestämt sig för att ikväll är kvällen hon ska tvinga ner lite mat. Wish me luck!

Och när vi ändå är inne på det spåret kan ni väl hålla en tumme för Arsenal i kvällens Champions League-match också? Fint, då säger vi så!

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.