Okategoriserade,  Träning & Hälsa

Namaste

Jag ska inte påstå att jag längtar till mattan precis prick varje dag men väldigt, väldigt ofta. Vissa dagar har jag sådan träningsvärk att den håller mig undan men huvudet och hjärtat vill ändå yoga.

Jag har aldrig ångrat ett yogapass, nu har jag kommit igång riktigt bra och tränar ungefär varannan dag och det börjar ge resultat. Min mammamage har hittat tillbaka till sina muskler igen, en kontakt som den inte varit i närheten av på flera år.

Så man blir lätt lite flummigt lycklig efter nästan varje pass. Det går inte att förklara, för det låter så flummigt att jag hör själv hur uppåt väggarna det är. Men det är skönt och man mår så förbenat bra efteråt. Den känslan längtar jag efter varje dag <3

Just nu kör jag ofta Yoga with Adrienes ”Love Yoga”-klasser. Ett bra tips för den som inte vet vart man ska börja. Idag gav jag mig själv lite extra kärlek och tacksamhet för att jag prioriterade yogan när vi kom hem trötta och frusna efter Julfirandet på Förskolan. Jag kommer att sova väldigt, väldigt gott i natt!

Namaste!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.