Okategoriserade

Nisse fångad på film

Vår lilla Nisse har flyttat in och Elliot är eld och lågor. Han ritar teckningar och Nissen skickar brev och ställer till med bus så att Elliot skrattar högt. Det kräver lite tankekraft detta men jäklar så kul det är.

Men så var det ju det där med att Elliot vill hälsa på Nissen, eller i alla fall se honom och det är ju inte helt enkelt att fixa…
Trodde jag i alla fall tills jag hittade Santa Spy Cam-appen. Alltså hur kul? Man tar ett kort på sin Nisse-dörr med alla tillbehör så att barnet känner igen miljön och så lägger man in den i appen och vips så har man en liten Nisse som tipp-tapp-tipp-tapp:ar ut och fnissar förtjust. Så härligt!

Elliot blev helt stum när jag visade honom, vi har tittat på klippet mååååånga gånger sedan i måndags när jag skapade det. Typiskt nog så var vi inte hemma när Nisse visade sig utan på ICA men han fångades i alla fall på film 😉

Ni var ganska många som undrade hur jag skapat detta när jag visade det på Instastories tidigare i veckan och nu vet ni, Santa Spy Cam alltså.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.