Okategoriserade

Nya vägar

Vi har en hälsoutmaning igång på jobbet, via Challengize, och vi har varit aktiva i ganska många veckor nu. Jag tycker det är jätteroligt och framför allt har det blivit ganska många fler steg per dag mot vad det hade blivit utan utmaningen. I ur och skur så att säga. Hade det inte varit för poängjakten hade jag stått över ett par regniga rundor, det är ett som är säkert.

Men med mitt ”härliga” (insert: all ironi du kan uppbåda!) träningsförbud, där promenader är allt jag får ägna mig åt kan det lätt bli lite enformigt. Lindsdal, där jag går mest, är förbannat enformigt och dessutom hittar jag fortfarande inte efter sex (!) år här ute. Varenda gata ser likadan ut och allt är bara cykelvägar och återvändsgränder.

Mycket bättre då att gå åt andra hållet från där vi bor, vi har lika långt ut på åkrarna och hästhagarna som vi har till centrum. Men det är ju inte alltid det passar, som igår exempelvis när jag passade på att ta en PW samtidigt som Elliot hade fotbollsträning.
Istället för cykelvägarna och återvändsgränderna gick jag ut mot Värsnäs och golfbanan, genom skogen och det var ljuvligt! Tack chefen för det tipset, den rundan blir det garanterat fler gånger.

Musik, grusväg och vårvärme – kan inte bli mycket bättre faktiskt.

Brukar ni också få in lite egen träning samtidigt som barnen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.