Okategoriserade

Önska & Unna

För länge sedan trillade jag över en kategori någonstans (ni som vet vart får gärna uppdatera mig så ska jag skicka länkkärlek åt rätt håll) som hette Önska & Unna. En kategori med en produkt att önska sig och en produkt att unna sig. Det kanske är prisläget som lägger nivån på önska/unna. Kanske är det något annat. Men jag tyckte att det var ett trevligt inslag och tänkte därför kopiera detta rakt av.

Denna månads Önska & Unna blir ett rent materialistiskt inlägg, adventstiden är kommen och därmed också ”ok-att-tända-alla-ljus-varje-kväll-tiden”. Det är ju som en sjukdom det där, lite som OPD (obsessive pillow disorder för den som undrar) Mitt önska & unna blir därför ljusstakar.

På min önskelista hamnar den omåttligt populära Gloria från Klong, en ljusstake som är precis vad en ljusstake ska vara. Simpel och elegant på samma gång. Briljant! Kostar ca 900 kr för den lilla och 1200 kr för den stora.
På unnalistan (jodå, det är väl ett ord?! Nu är det det!) hamnar istället H&M grenlika ljusstake och jag vet, jag vet, den är mycket snarlik ett visst original men jag tänkte helt enkelt bortse från hela original/kopia-diskussionen i mina Önska/Unna-inlägg. Praktiskt eller hur?

Klong och H&M, Gloria och grenljusstaken. Där har ni December månads Önska/Unna, vad önskar och unnar ni er just nu?

Bilder från klong.se och H&M

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.