Okategoriserade

Oväntat besök

Igår kväll knackade det på dörren här hemma och utanför stod två killar i 20, 25-års åldern som berättade att detta var den enas barndomshem. Han hade bott här från att han föddes tills han var fem år gammal, nu var de på roadtrip och undrade bara om de fick titta in. De var så trevliga så det fick de givetvis och så roligt det är att höra någon annan berätta om sina första år här hemma.

Det vi har kallat för kontor, som nu blir sovrum, var hans pappas kontor också. Hans rum var det som nu är Elliots rum och han mindes extra tydligt hur han hoppat i sina föräldrars säng och slagit i huvudet i ett av de gamla elementen, ”är de kvar??”.

Och så tyckte han att både huset och tomten hade krympt vilket vi försäkrade honom om att det inte har gjort men så roligt det ändå är att tänka så för det är ju så Elliot upplever tomten och huset nu. Som oändligt stort, som ett enda långt äventyr.

Ja, kort sagt jätteroligt att få en liten pusselbit av husets historia, detta var ju alltså en av två söner i familjen som bodde här innan Kerstin och Anders som vi köpte av. Och nu bor här snart två andra syskon <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.