Okategoriserade

På återhörande!

13 november, 2018

Ska jag skriva om lillans utveckling, om amning som stökar, gör ont och orsakar besök på BB-mottagningen, om julkänslor som spirar, om mitt Bullet Journal-konto på Instagram som jag är lite kär i för tillfället? Eller om planerna inför jul? Hur mycket mina vänner betyder för mig? Att jag har världens bästa man? Om min fina pappa och farsdag som vi ska fira nästa söndag när han nu är hemma igen från sin semester?

Eller ska jag skriva om snart fyraåringen som är världens bästa storebror och alldeles ljuvlig vissa stunder för att sedan utmana mig till gränserna i nästa? Eller ska jag göra ett inspirationskollage med kläder till barnen? Över julinspiration och dekorationer? Eller ska jag…

Svaret blir att jag inte skriver någonting. Inte just nu. Jag ligger så långt efter i min mentala lista över saker att skriva att jag aldrig kommer att komma ifatt. Så istället gör jag så här, jag pausar bloggen en stund. För mitt eget huvuds skull. Jag kommer att komma tillbaka, med full kraft, det gör jag alltid. Men just nu finns inte tiden och då behöver jag ett slags mentalt bokslut med mig själv för att pausa den blogg-skrivar-tanke som alltid finns i bakhuvudet. Jag pausar. Jag skriver ingenting. Just nu.

Jag finns på Instagram, på hela två platser för den som vill, och jag lovar att hojta till där när jag återkommer här. För det gör jag. Jag älskar den här bloggen. Men just nu hinner jag inte ge den så mycket kärlek som den förtjänar och då trycker vi på paus samtidigt som vi nynnar på julsånger och snart känner doften av hyacinter istället.

Vi hörs!

5

En kommentar

  • Reply Helena / Bara en kaka till 13 november, 2018 at 12:45

    Det gör du rätt i! Vi finns kvar när du kommer tillbaka. 🙂

  • Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.