Okategoriserade

På ön

Vi befinner oss på ön igen, Alex har semester med start den här veckan och då inleder vi med en vecka i detta paradis.
Det har blåst något helt otroligt mycket i ett par dagar och kanske inte varit sååå badvänligt men ändå skönt. Efter den enorma värmebölja som var så har det varit ganska befriande.

Så vi har gått in i semestermode så mycket man nu kan när man har barn, deras rutiner styr ju, men på ett väldigt lugnt sätt. Lite träning har det blivit, så skönt, ska nog skriva mer om det i ett annat inlägg men det här med träningen har varit lite som att cykla på något sätt. Jag gillar det sååå mycket.
Har dock ”lyckats” sparka av mig en tånagel vilket gör att sandaler är det enda jag vill trycka ner foten i. Vilket i sin tur gör att det blir färre powerwalks än vad schemat egentligen anser. Men men, den läker väl snart hoppas jag.

Nu hoppas vi på lite bättre väder framöver, fler bad, mer grill, fler träningspass och ytterligare segrar i Fotbolls-vm. Någon social detox kan jag inte påstå att jag tar i sommar men eftersom denna blogg just nu inte är någon direkt verksamhet utan enbart en lustfylld ventil för mina tankar så tänker jag att det gott kan få vara så.

Hoppas att ni har fått en härlig start på sommaren ni också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.