Okategoriserade

Så himla nöjd!

Det här är lite nytt för mig men jag tror faktiskt att jag måste märka detta inlägg som reklam. Jag får såklart inget betalt för att skriva detta men Cardly som inlägget kommer att handla om är jag delägare i och därmed ses det som reklam för egen verksamhet så nu vet ni det, reklammärkt inlägg alltså!

Men jag måste bara få visa er, häromdagen laddade jag upp nya höstmotiv till vår motivbank och därtill nya stickers som man kan använda på framsidan för att smycka sitt kort lite extra. Jag är nästan blown away över hur fina kort man nu kan skapa i appen.
Och givetvis kan man ju använda alla stickers till sina egna bilder också, motivbanken är ju ”bara” till för de tillfällen då man kanske inte vill använda en egen bild men ändå skicka en personlig hälsning. Jag skapade genast en hel bunt med höstkort och skickade iväg.

Och just det ja, jag är ju själv inget Halloween-fan (hello-vin möjligtvis) så jag glömmer ju nästan bort men det är inte bara höstiga stickers som nu finns utan Halloween-stickers om man vill skicka en buuhuuuu-sig hälsning till någon. Kul ju!

Så ja, jag är så himla nöjd och kan redan nu avslöja att jag har ett helt gäng jul- och vintermotiv och stickers på väg också. Men jag gör väl som varuhusen i alla fall gjorde förr, jag väntar med julen till efter All helgona-helgen. Nu vet jag inte hur de gör, nu är det jul överallt redan nu i Oktober. Liiite crazy det ändå va?

Kika gärna in i appen och spana in de nya motiven och stickersen och du inte redan laddat ner appen så finns den där appar finns, både på Appstore och Google Play.

Just idag har vi faktiskt ett samarbete med Att vara någons fru också där en rabattkod finns så in och kika hos henne också vettja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.