Okategoriserade

Schemalägger inlägg inför semestern

Som ni vet vid det här laget älskar jag söndagskvällar, denna är inget undantag. Vi har träffat våra toastmasters idag och pratat igenom bröllopet. Vad vi ser framför oss, vad vi hoppas att den dagen ska bli. Det kändes precis hur bra som helst och dessutom provade jag brudklänningen igen med Jennies hjälp. Det har jag inte gjort sedan den där helgen i Malmö i September så nu fladdrar magen igen och kärleksvibbarna går att ta på här hemma. Lycka!

Och när de hade åkt hem har vi alltså förberett oss inför resan, en aktivitet som jag liksom också älskar. Så att nu få sätta sig ner i lugn och ro, måla naglarna och liksom smälta den här dagen lite är väldigt trevligt måste jag säga. Och nu ska jag också börja förbereda lite inlägg till er som kommer att publiceras under vår semester. Det har jag inte gjort, i den här omfattningen, sedan jag förberedde mig inför förlossningen. Jag ville ju inte precis avslöja när jag ”försvann” och det lyckades jag nog bra med då.

Men nu alltså, skriva inlägg så att tangentbordet hoppar. Även om jag nu tror mig ha löst hela app – mobil – blogg – problematiken och tänkte blogga en del på plats så känns det som att det borde finnas några färdigskrivna och schemalagda inlägg också. Vilket det alltså snart gör.

Trevlig söndagkväll kära bloggisar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.