Drömhuset,  Hemma hos Disponenten,  Okategoriserade,  Träning & Hälsa

Shitlist

Tack Frida för att du sätter ord på tankar som snurrar och för att du så ofta kommer med de klokaste råden sådär i precis rättan tid. Det var ju precis det här jag landade i när det gällde huset. Sitt lugnt i båten, men kanske reparera båten lite här och var så att det känns bra. Ungefär så.

Jag har skrivit en shitlist på saker vi vill fixa till i huset, småsaker som skaver och gör att det inte känns helt bra. Det finns stora saker också, som den där köksrenoveringen och badrumsplanerna men det är inte riktigt sådant som hamnar på shitlist:en. Mer sådant som skjutlås, dörrhandtag, glappkontakter, fönsterbrädor och belysning. Det är ju s å d a n t som skaver.

Så nu finns det en shitlist för huset redo att betas av. Funderar som bäst på vilket område jag ska se över härnäst för herregud vilken befriande känsla det var att få ur sig den listan. Kanske behöver jag en ny anteckningsbok till alla nya listor jag ska skriva. Har alltid varit en list-människa men det här är lite som en helt ny värld om ni förstår? Haha, typiskt mig att gå igång på något som just listor.

Oh well, dagens ord, shitlist!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.