Fixat & Donat,  Heaven on First,  Hemma hos oss,  Okategoriserade,  Sovrummet

Som en dröm

IMG_8439 IMG_8441

Alltså. Ibland vill man bara slå sig själv i huvudet lite. Lagom hårt. Som när man köper en ny säng och sover så gott första natten i den att man aldrig vill gå upp men ändå känner sig fullständigt utvilad. När det händer kan man verkligen undra. Hur i he…te man kunde hålla fast vid den gamla sängen så länge. Ja jösses, att köpa en ny säng känns just nu som det bästa beslut vi någonsin fattat älsklingen och jag. Det här med att vi fattade det alldeles för sent låter vi bli att kommentera något mer från och med nu. Punkt.

Vill istället avsluta med att ge killarna på MIO en eloge, de kom punktligt och bar och kämpade och ställde allt där vi ville ha det. Min fot behövde inte belastas alls och jag är så tacksam för det! Ringde och aviserade, käcka och glada och inget gnäll över varken den plötsliga värmen eller det faktum att vi inte har någon hiss. Kort sagt, bara positivt!

Ett tack också till dig som fick vår gamla säng och kom med en flaska vin som tack, absolut inte nödvändigt men en väldigt trevlig gest.

Foto: en utvilad Sarah Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.