Okategoriserade

Sommarnytt till barnen

Vi lämnade faktiskt ön i förtid den här gången, det händer inte ofta vill jag lova, men sämre väder och vindar som höll på att blåsa oss av raukarna gjorde att vi kände att vi hellre kunde åka hem och uträtta lite hemma för att istället vända tillbaka när vädret är bättre. 

Gräsklippning stod högt på den listan, liksom att rensa ogräs. Betydligt roligare är dock att uppdatera barnens garderober.

Reorna är i full gång och någon gång i helgen tänkte jag försöka få till en stund på stan för att spana in kedjornas reor. Elliot skulle behöva lite nya shorts och någon hoodie eller liknande och Juliette är som bebisar är mest, hon behöver det mesta. T-shirts, tröjor, några leggings och klänningar. Lilla hjärtat vad du växer, mamman hänger inte alls med!

Annars tänkte vi nog mest skrota runt och ha semester i största allmänhet. Att besöka en lekpark och bygga lego står på dagens önskelista. Att lämna in min dator igen verkar också bli prio… Jag köpte mig en ny MacBook Air i höstas och har redan haft den inlämnad en gång då det nedsänkta tangentbordet buggade och började slänga in en massa extra bokstäver här och var. Jag backade och rättade mer än jag skrev tillslut. Nu verkar det vara dags igen, några extra ”o” och ”e” här och var. Ni får ursäkta om jag inte har rättat till alla felen i den här texten. Det är ju bara så trist att vara utan dator, både för jobbets skull och privat. Suck!
Någon som varit med om detta? Fortsätter de bara byta tangentbordet eller byter de ut hela datorn tillslut?

Nåväl, vi kan väl avsluta med något väldigt gulligt som jag hittade hos Cubus? Shorts och t-shirt till lillan och en collegetröja till lilleman. Superfint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.